Planul de acțiune

SETEAZĂ-ȚI ȘI REVIZUIEȘTE-ȚI CONSTANT OBIECTIVELE PROPUSE

Săptămânal, vei urmări câte un modul din program, constând din 3 video-uri: două părți teoretice și una practică. Părțile teoretice te vor ajuta să înțelegi de ce primești recomandările din modul, iar în partea practică vei înțelege exact ce ai de făcut.
Planificarea și alegerea obiectivului tău este foarte interesant și te face să fii mai productiv! Acesta va oferi claritate asupra luării deciziilor, motivație, un scop, o direcție și îți va permite să te concentrați pe ceea ce este cu adevărat important.
De asemenea, vei avea parte de o cantitate masivă de satisfacție atunci când acest obiectiv va fi atins.

Sfat de top! Împărțește-ți obiectivele principale în altele mai mici, mai ușor de realizat.

SCOPUL TĂU


URMĂREȘTE ZILNIC CE MĂNÂNCI ȘI BEI

Programul “Reset Your Body” folosește o formulă complexă pentru a calcula numărul de calorii pe care trebuie să le consumi în fiecare zi pentru a îți atinge scopul propus (oricare ar fi acesta). Iar calculul este specific pentru parametri tăi corporali! Începem să luăm măsuri apoi facem ajustări atente pentru a te menține în zona succesului!

Sfat de top! Urmărirea zilnică a alimentelor consumate te ajută să pierzi în greutate, arătându-ți negru pe alb: ce și cât ai mâncat.

JURNALUL TĂU ALIMENTAR


URMĂREȘTE-ȚI PROGRESUL SĂPTĂMÂNAL

Urmărirea greutății o dată pe săptămână oferă o înțelegere mai precisă a progresului tău. Cântăririle săptămânale pot avea un efect de întărire a voinței atunci când ești pe drumul cel bun și pe de altă parte, îți arată când este timpul să îți reiei obiceiurile sănătoase de care ai uitat pe parcurs.

Sfat de top! Nu fi tentat să te cântărești înainte de ziua programată pentru urmărirea greutății.

URMĂREȘTE-ȚI PROGRESUL


SOCIALIZEAZĂ CU ALȚI MEMBRI AI PROGRAMULUI

Grupu de Facebook “Reset Your Body” este incredibil de vibrant și motivant, încât nu ai cum să nu îți faci prieteni noi, doar intrând în discuțiile zilnice de pe grup.

Sfat de top! Împărtășește pe grupul de Facebook orice progres ai face sau orice obstacol de care te lovești. Astfel te vei automotiva și îi vei motiva și pe ceilalți membrii grupului.

ACCESEAZĂ GRUPUL DE FACEBOOK