Politica de rambursare

Ultima actualizare: 11 noiembrie 2021

Îți mulțumesc pentru interesul în achiziționarea programului de sănătate “Reset Your Body”.

Dacă, din orice motiv, nu ești complet mulțumit de această achiziție, te invit să revizuiți politica mea privind rambursările.

Următorii termeni sunt aplicabili pentru orice produs pe care l-ai achiziționat de pe acest site.

Entitatea legală

Plata se face către firma: Nutrifit Box S.R.L., Aleea Bucura, nr 3 ap 5 – eventuala rambursare se face tot din partea acestei firme.

Drepturile tale de anulare a comenzii

Ai dreptul să îți anulezi comanda în termen de 30 de zile fără a furniza niciun motiv de ce ai făcut acest lucru.

Termenul limită pentru anularea unei comenzi este de 30 de zile de la data la care ai primit acces la bunurile sau serviciile achiziționate sau atunci când o terță parte pe care ați desemnat-o, intră în posesia bunurilor sau serviciilor achiziționate.

Pentru a îți exercita dreptul de anulare, trebuie să mă informezi cu privire la decizia ta printr-o declarație clară. Mă poți informa cu privire la decizia ta prin email, la adresa: [email protected]


Te voi rambursa în cel mult 14 zile din ziua în care primesc notificarea din partea ta. Dacă e posibil, voi folosi aceleași mijloace de plată pe care le-ai folosit pentru comandă și nu vei suporta nicio taxă pentru rambursare. Dacă nu e posibil să fac rambursarea prin mijlocul de plată folosit de tine, te voi contacta și îți voi cere o metodă alternative de rambursare a plății.

Ai întrebări?

Dacă ai întrebări despre politica mea de rambursare, te rog să mă contactezi prin e-mail, la adresa: [email protected]