Una dintre nenumăratele de categorii de persoane pentru care se adresează programul Reset Your Body sunt persoanele dezamagite de rezultatele obținute prin dietele clasice și pastile de slăbit, un program de slăbit adresat persoanelor normale, care nu sunt dispuse să se înfometeze sau să devină sportivi de performanță pentru a slabi câteva kilograme.

Reset Your Body înseamnă reglarea metabolismului, cunoașterea propriului metabolism, revenirea treptată la o alimentație sănătoasă, echilibrată și adaptată metabolismului tău.

De ce Reset Your Body?

Așa cum titlul sugerează, acest program va apăsa pe butonul de “Reset” al organismului tău. Dar atenție, aceasta nu este una din metodele de slăbire “ușoare” și “rapide” care promit rezultate peste noapte. Este în schimb o metodă de slăbit care promite rezultate de durată… te va ajuta să înțelegi motivele pentru care te-ai îngrășat, să înțelegi cum să revii la o greutate normală și de asemenea te va ajuta să îți cunoaști propriul organism pentru a îți putea ține greutatea sub control. Referitor la termenul de greu sau ușor, acesta este determinat de gradul de sensibilitate al fiecărei persoane – dar deoarece schimbările în alimentație se produc relativ lent, majoritatea persoanelor percep acest program ca fiind mai ușor decât o dietă clasică.


Slăbești mâncând adaptat metabolismului tău

Multe persoane încearcă să slăbească mâncând foarte puțin. De fapt înfometarea nu este o soluție, deoarece poate avea efecte negative asupra sănătății.

De asemenea, pentru că nu ai introdus nici un obicei alimentar care poate fi susținut pe termen lung, este foarte posibil să apară așa numitul efect yo-yo adică revenirea la greutatea inițială sau la o greutate chiar mai mare decât atunci când ai început cura de slăbire.

Pe de alta parte, dacă introduci treptat obiceiuri alimentare sănătoase și încerci să iți cunoști propriul metabolism, vei afla cum să slăbești mâncând, deci fară înfometare și fară să iți fie frică de reîngrașare.

Iată câteva exemple concrete:

  • există persoane care mănâncă mult și ce nu trebuie. Au impresia că nu vor avea niciodată voința necesara de a slăbi.
  • există persoane care mănâncă relativ puțin ca număr de calorii și cred ele, mănâncă ceea ce trebuie…    
  • există persoane care numără caloriile de luni de zile… încearcă să slăbească mâncând un număr limitat de calorii și tot nu reușesc.              
  • există persoane care după ce au încercat foarte multe diete și cure de slăbire, și-au bulversat metabolismul în așa fel că nici nu mai știu ce și cât să mănânce.

Deși sunt cazuri total diferite, răspunsul este același pentru toate acele persoane: reglează-ți metabolismul, fă o trecere treptată spre o alimentație corectă calitativ și cantitativ, cunoaște-ți propriul metabolism pentru a-ți putea ține greutatea sub control.

Reset Your Body te va invăța pașii și logica de a slăbi. Totul direct, fară ocolișuri, fară să complicăm lucrurile. Vei înțelege ce trebuie să faci… nu vei urma orbește pe nimeni. După ce vei slăbi, vei ști exact de ce. Când vei fi întrebat de cineva cum ai slăbit, nu vei spune ca până acum “pentru că am urmat dieta X”.

Veți spune că: Am slăbit pentru că am învățat cum să am un metabolism stabil și am învățat necesitățile organismului meu. Am slăbit sănătos, cu pasi mici pentru a da timp organismului și psihicului meu să se obișnuiască cu alimentația necesara metabolismului meu. Privit în ansambu, slăbitul nu este așa complicat pe cât pare. Ne este greu să slăbim pentru că ignoram necesitățile organismului nostru și evitam să facem acel pas în plus, pas atât de necesar pentru a ne atinge țelul.

Reset Your Body înseamnă slăbire sănătoasă prin reglarea metabolismului, ceea ce presupune voință și… timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.